Om oss

Dalane zoo as er en liten lokal dyrebutikk i Egersund vi har drevet siden 14 april 1994. vi Tilbyr et komplett utvalg av varer og tjenester til alle typer kjæledyr, med 50 akvarium og store flotte bur med fugler, div gnagere er dere er hjertelig velkommen til oss for å møte disse dyrene å til en hyggelig handel på Dalane zoo.

 

Vi på Dalane zoo as ønsker vi å være den aktøren i markedet som er med på å ivareta den gleden som ligger i forholdet mellom kjæledyr og eier. Det vil vi gjøre ved og alltid å ha høy fagkunnskap om gode kvalitetsprodukter, riktig stell og pleie av kjæledyrene, vi tilbyr gratis klo klipp av alle kjæledyr. og vi har nå egnen spa avdeling som vi gledelig tar imot alle dyr, ta kontakt i via Facebook for booking av disse timer.

 

Vår egen kjærlighet til dyr gjør at vi kan formidle gleden til andre og hjelpe, støtte dyr som trenger det.

 

Vi har side 30.10.2017 Samarbeidet med Norsk dyrebeskyttelse/ og den lokal Dyrebeskyttelsen  Nord-Jæren er du foster hjem eller frivillig hjelper så får du gode rabatter på for og tilbehør hos oss, slik at du litt lettere kan hjelpe flere dyr i nød som er en stor sak for oss.

 

Vi har også samarbeid med forskjellige klubber, norsk hamster klubb, Dalane Hunde klubb er nå på våres lister har du en klubb med forkjærlighet for dyr ta gjerne kontakt med oss for et nærmere samarbeid.